Атестація триває...

 

Серед тих, хто проходить атестацію у Покровському ЗЗСО І-ІІ ступенів у 2020/2021 навчальному році, наявні вчителі різних кваліфікаційних категорій: на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст ІІ категорії» - 1 педагог, на встановлення кваліфікаційної категорії «спеціаліст І категорії» - 2 педагога, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст» та 9 тарифному розряду та відповідність раніше присвоєному педагогічному званню «старший вчитель» - 1 педагог, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» - 2 педагога.

Аналізувалися відкриті навчальні заняття, позакласні заходи з предметів, виховні заходи в класах, де вчителі є класними керівниками, виступи на педрадах та нарадах при завідувачу філії під час встановлення рівня професійної майстерності педагогів у міжатестаційний період. Було встановлено, що вчителі відповідально ставляться до доручених їм справ. Під час підготовки до навчальних занять і заходів визначають такі форми й методи роботи із здобувачами освіти, які сприяють глибокому засвоєнню ними навчального матеріалу, підвищенню рівня їх навченості, впливають на ефективність і результативність навчально-виховного процесу. Уроки були цікавими, правильно методично  побудованими, їх структура відповідала типу. Вчителі широко використовували елементи інноваційних педагогічних технологій, інтерактивних методів навчання, вміння оригінально поєднувати теорію з практикою, а це впливає на підвищення рівня знань учнів.

Вчителем Заярнюк Юлією Петрівною проведено відкрите навчальне заняття з читання у 2 класі.




Вчителем біології, географії та природознавства Москаленком Романом Сергійовичем проведено відкрите навчальне заняття з географії в 9 класі.



Вчителем фізичної культури Живагою Наталією Іванівною проведено відкрите навчальне заняття у 9 класі.




Вчителем англійської мови Волк Євгенією Геннадіївною проведено відкрите навчальне заняття у 3 класі.





Вчителем Сорокою Мариною Миколаївною проведено відкрите навчальне заняття з навчання грамоти у 1 класі.




Вчителем української мови та літератури Остроуховим Сергієм Олександровичем проведено відкритий виховний захід, приурочений 150-річчю з дня народження Лесі Українки.





Бажаємо успішної презентації творчих звітів членам атестаційній комісії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

У Покровській ЗШ відбулося урочисте відкриття табору відпочинку "Сонечко"

Чому варто говорити рідною мовою?